آب بندی نما
اب بندی نما به خدماتی گفته میشود که توسط عایق کار روی نمای ساختمان اجرا میشود و هدف انها جلوگیری از نفوذ آب به پشت نما و داخل واحد های مسکونی و اداری میباشد و با انواع عایق های رطوبتی و چسب ها انجام میشود. آب بندی نمای ساختمان باعث میشود تا اب به بدنه ساختمان برخورد نکند و این موضوع مقاومت بنای ساختمان را بالا میبرد و باعث عمر بیشتر دیوارها میگردد.
اب باران و برف ناخواسته به دیوار ساختمان برخورد میکند و اگر سطح دیوارتان از نظر بندکشی و ترک و سایر موارد دچار مشکل باشد اب به راحتی به عمق دیوار نفوذ میکند و باعث خرابی در عمق دیوار و بدنه داخلی ساختمان میشود.
برای بستن راه نفوذ اب دیوارها باید آب بندی شوند و این کار باید حتما توسط عایق های درجه یک انجام گیرد. انجام مراحل اب بندی روی دیوارهای سنگی و سیمانی و سرامیکی بسیار مهم میباشد و فقط کسانی که متخصص آب بندی ساختمان هستند باید انجام بدهند.
جهت مشاوره برای آب بندی نمای ساختمان در تمام نقاط تهران و کرج و شمال کشور میتوانید با شماره 09125846430 تماس بگیرید.
فیلم کامل با توضیحات راجع به اب بندی نمای ساختمان -ویدیو را حتما ببینید
اجرای اب بندی نمای ساختمان
نمای ساختمان به عنوان یک سپر در مقابل عوامل بیرونی ساختمان ایستادگی میکند.ورود آب از نمای ساختمان به داخل ساختمان دیوار داخل و بدنه ساختمان را دچار خرابی میکند که باید سریعا جلوی این معضل گرفته شود. اگر قصد آب بندی نمای ساختمان را دارید در این پاراگراف محوه اجرا را برایتان توضیح خواهم داد.
بازدید از نمای ساختمان:در مرحله اول ابتدا باید از دیوارهای داخل و بیرونی ساختمان بازدید شوند تا متوجه مشکل ورود اب و رطوبت شوید و منطقه مورد نظر را شناسایی کنید.اگر نم از دیوار بیرون ساختمان نفوذ کرده باشد احتمالا از ترک و بندکشی های موجود در سطوح ساختمان می باشد.
انتخاب روش اجرای اب بندی:پس از بازدید باید مشخص کنید که از چه مواد و مصالحی برای اب بندی سطوح باید استفاده شود.هر سطحی از ساختمان مواد و روش مختلفی را دارد که توسط متخصصین انجام میشود.
زیرسازی برای اجرای اب بندی:مهم ترین بخش آب بندی نمای ساختمان اماده کردن سطح دیوار برای مالیدن عایق و چسب میباشد.زیر کار باید کاملا از هرگونه خاک و گل و اب و الاینده ها شهری کاملا پاک شود تا چسب به صورت مستقیم و بدون ترکیب شدن با مواد خاصی به دیوار برخورد کند.در صورت ناهمواری روی دیوار میتوانید با استفاده از ابزارهای تیز اجزا اضافه روی سطح را بردارید.همچنین اگر دیوار دچار تخریب شده باشد میتوان با بتونه های اماده انرا هم سطح دیوار کرد.دیوار به هیچ عنوان باید خیس باشد چون چسب کاملا کیفیت خود را از دست میدهد.
اجرای مواد آب بندی روی سطح دیوار:آب بندی نمای ساختمان و دیوار کناری با یکدیگر متفاوت خواهد بود.دیوارهای کناری اکثرا سیمانی هستند و دیوار نمای ساختمان در اکثر اوقات سنگی هستند که روش اجرا را کاملا توضیح خواهم داد.
نمای سنگی:برای آب نمای سنگی ابتدا باید بندکشی ها را به مواد نانو اغشته کرد تا نکات اسیب دیده و باز شده بسته شود.مواد نانویی که برای بندها استفاده میشود ژله ای هستند و پس از استفاده کاملا بیرنگ و شفاف میشوند.در اکثر ساختمان های سنگی اب از بندکشی به داخل ساختمان نفوذ میکند و نیازی نیست کل سطح سنگی را عایق کاری کنیم.اما بعضی از سنگ ها به دلیل جنس بدی که دارند اب را به خود جذب میکنند و هم باعث نم میشوند و هم نما را دچار شوره های زشت میکند.
نمای سیمانی:اب بندی اب بندی دیوار سیمانی ابتدا توسط عایق سفت ترک های ریز و درشت را پر میکنیم.این کار باید جوری انجام گیرد که سطح دیوار دچار ناهمواری نشود.تا حد ممکن از لیسه های پلاستیکی استفاده شود تا هیچ برامدگی روی سیمان ایجاد نشود.پس از رفع ترک ها نوبت به مالیدن عایق روی تمام سطوح سیمانی میرسد.عایق مورد استفاده اگر برای دیوار بقل ساختمان بکار برود باید با سیمان مخلوط شود و اگر میخواهید برای نمای ساختمان بکار ببرید باید حتما به صورت خالص و بدون ترکیب با هیچ موادی زده شود.اجرای عایق به صورت خالص باعث حفظ ظاهر ساختمان میشود.
نکاتی که هنگام آب بندی باید رعایت شود:
- آب بندی باید در شرایط اب و هوایی افتابی انجام شود تا مواد اجرا شده کاملا خشک شود.اجرای کار در شرایط بارانی میتواند چسب اجرا شده روی کار را بشورد و در اصل انگار هیچ کاری روی دیوار ساختمان انجام نشده است.
- چسب ها دارای مواد شیمیایی هستند و در هنگام استفاده از انها باید از دستکش و عینک و ماسک استفاده کنید تا دچار مشکلات تنفسی نشوید.همچنین چسبیدن چسب به دستها و لباس ها شما را دچار دردسر میکند و زمان زیادی را باید صرف پاک کردن انها بکنید.
- برای آب بندی کردن نمای ساختمان از مواد درجه یک استفاده کنید تا در دراز مدت چسب ها دچار خرابی نشوند و نتیجه مطلوب تری بگیرید.
- پس از اجرای آب بندی نما باید تمام سطوح مجدد مورد بررسی قرار بگیرد تا جایی را فراموش نکرده باشیم.چون اجرای کار روی نمای ساختمان است دسترسی به چنین نقاطی دارای هزینه میباشد باید در زمان اجرای پروژه کامل چک کنید جایی را از قلم ننداخته باشید.
نکات پس از اجرای آب بندی:
پس از اجرای آب بندی نمای ساختمان باید هر چند وقت یک بار دیوار بازدید شود تا اگر جایی دچار خرابی شد سریعا ترمیم گردد.نفوذ اب از یک نقطه ممکن است نم و رطوبت را مجدد وارد ساختمان کند و مجدد خسارت های بیشتری برای کارفرما به بار بی اورد.پس از انجام کار ضمانت نامه ای به شما داده میشود که به مدت 5 تا 10 سال اگر مشکلی برای ساختمان شما پیش امد شرکت میهن راپل موظف است برای اب بندی ان نقاط اقدام کند.
آببندی نمای ساختمان بدون داربست: با طناب و راپل
اجرای اب بندی نمای ساختمان در ساختمان هایی که ارتفاع بلند و مساحت بسیار زیادی دارند میتواند شما را وارد چالش های سختی بکند.داربست یک روش قدیمی میباشد که استفاده از ان هم پرخطر میباشد و هم دارای هزینه های بسیار زیادی است که میتوان با استفاده از راپل این معضلات را از بین برد.روش اجرای آب بندی نمای ساختمان در شرکت میهن راپل با استفاده از طناب میباشد که فرد خود را به دو طناب بسیار قوی که وزن 5تن را تحمل میکند میبندد و به تمام نقاط ساختمان دسترسی پیدا میکند.
چرا اب بندی نما را باید با طناب یا بدون داربست انجام داد؟
- سرعت بیشتر نسبت به داربست:اجرای کار توسط راپل کار 50درصد از زمان شما را کاهش میدهد و نیازی نیست به دنبال داربست بدوید و موقع بازکردن داربست التماس کنید که بیاییند و داربست را باز کنند.سیستم دسترسی با طناب به راحتی در چند دقیقه برپا میشود و در چند دقیقه جمع میشود.
- کاهش قیمت اجرا نسبت به داربست:اب بندی با طناب 50درصد از هزینه های شما که شامل داربست میباشد را کاهش میدهد و بجز هزینه اجرای کار هیچ هزینه ای نیاز به پرداخت نمیباشد.
- دسترسی اسانتر نسبت به داربست:دسترسی راپل کارها به نقاط دور از دسترس بسیار اسان میباشد و این خصوصیات در داربست به چشم نمیخورد.هر کجای ساختمان که بخواهید در کمتر از 5 دقیقه میتوانید به انجا دسترسی داشته باشید.
- عدم ایجاد مزاحمت برای ساختمان ها:با استفاده از روش بدون داربست دچار هیچ مزاحمتی نخواهید شد.همسایه ها اکثرا از برپا کردن داربست در محیط خانه انها ابزار نارضایتی میکنند و اجازه اینکار را نمیدهند.این این مواقع افراد بدون مزاحمت در ساختمان کناری با طناب کار اب بندی ساختمان شما در ارتفاع را انجام میدهند.
- ایمنی بسیار بالا نسبت به داربست:دلیل اینکه راپل در ایران پرطرفدار شده است امنیت و سرعت بسیار زیاد ان است.افراد با استفاده از ابزار راپل که برند خارجی نیز میباشد خود را روی ارتفاع معلق میکنند و کار اب بندی را انجام میدهند.دو طنابی که به راپل کار متصل شده است تقریبا ده تن وزن که معادل یک کامیون ده تن میباشد را به راحتی نگه میدارد.وزن راپل کار نهایتا 100کیلو گرم باشد که برای همچین طنابی معادل یک پشه را خواهد داشت.
لوازم و مصالح مورد نیاز برای آببندی نمای ساختمان با طناب
- چسب اب بندی:برای اجرای کار باید از چسب درجه یک استفاده شود تا عمر دیوار افزایش پیدا کند.چسب سوباش یکی از بهترین برندهایی است که در بازار به فروش میرسد.این چسب حالت ژله ای دارد و میتوان انرا با اب و سیمان و پودرهای مختلف ترکیب کرد.چسب اب بندی پس از خشک شدن به حالت بیرنگ یا شفاف در می اید.
- پودر سنگ الک شده و سیمان سفید:پودر سنگ و سیمان سفید در همه جا بکار میرود و در صورت نیاز به ترکیبات چسب اضافه خواهد شد.ترکیب پودر در مواقعی است که میخواهید بندکشی و ترک را اغشته به چسب بکنید.
- همزن برقی:یکی از ابزارهایی که بسیار نیاز پیدا میکنیم همزن برقی است.همزن در هنگام مخلوط کرد اب و سیمان و پودر به چسب استفاده میشود.استفاده از این دستگاه باعث میشود که چسب با کیفیت تری را درست کنید.
- لوازم معلق شدن روی ارتفاع(راپل):برای دسترسی به نقاطی که باید اب بندی شود به لوازم راپل نیازمندیم.لوازم راپل به طناب و هارنس و ابزار فرود و ابزار حمایت یا بکاپ گفته میشود که این لوازم در هنگام اجرای کار به هم متصل میشوند.
- ابزار اجرای چسب روی دیوار:برای مالیدن چسب روی دیوار ساختمان میتوان از قلطک و قلمو و پیستوله(اسپری) استفاده کرد.بهترین روش برای آب بندی نمای ساختمان استفاده از قلمو میباشد.قلمو چسب را به تک تک درزها و ترک های دیوار وارد میکند.
- دستکش و عینک و ماسک: برای ضد اب کردن دیوارهای ساختمان برای جلوگیری از ورود مواد شیمیایی به داخل ریه باید از ماسک استفاده کنید و برای جلوگیری از برخورد چسب با پوست دست باید از دستکش استفاده کنید و برای جلوگیری از برخورد بخار مواد شیمیایی به چسب باید از عینک استفاده شود.
اببندی نمای ساختمان بدون داربست، با استفاده از طناب و راپل، روشی پرکاربرد و ارزان است که امکان دسترسی تمام نقاط از نمای ساختمان فراهم میکند. با رعایت اصول ایمنی و استفاده از افراد متخصص و متعهد، میتوان این کار را با ایمنی بالا و کیفیت عالی انجام داد.
ویدیو اجرای ابندی دیوار سیمانی
آب بندی سنگ نما:
اب بندی سنگ نما برای جلوگیری از ورود نم و رطوبت انجام میشود.درزهایی که در زمان ساخت ساختمان بین سنگ ها قرار گرفته بعد از مدتی خراب میشود و از جای خود تکان میخورد و باعث این میشود که اب به پشت سنگ و بعد از ان به داخل ساختمان نفوذ کند.شرکت میهن راپل برای جلوگیری از ورود اب تمام سنگ ها را بهتر از روی اول بندکشی میکند.
سنگ نما محافظ دیوار بیرونی ساختمان میباشد و همیشه در برخورد با اب باران و برف قرار دارد.همچنین سرما و گرمای هوا در مرحله اول به سنگ نما برخورد میکنند.اجرای صحیح آب بندی سنگ نما میتواند سنگ را در برابر تمام عوامل بیرونی ساختمان حفظ کند و همچنین میتواند به بستن راه ورود اب به داخل ساختمان جلوگیری کند.
قیمت اب بندی سنگ نمای ساختمان:
قیمت اجرای اب بندی روی سنگ نما پس از بررسی و بازدید کارشناس ابلاغ میشود.براورد قیمت عایق کاری سنگ نما با توجه به نوع سنگ و مساحت و نوع طرح نمای ساختمان و موادی که قرار است استفاده شود گفته میشود.
- اب بندی سنگ تراورتن به صورت متری 140هزارتومان میباشد که برای مساحت بالای 100 این قیمت اعلام میگردد.اعلام هزینه به صورت کنترات نیز برای متراژ های زیر 100متر میباشد که بین 8 تا 12 میلیون گفته میشود.
- ابندی سنگ نمای رومی که با استفاده از سنگ های ریز و درشت درست شده است به صورت متری 160 هزارتومان و به صورت کنترات هم برای نماهای زیر 100 متر بین 10 تا 14 میلیون قیمت گذاری شده است.
- اب بندی سنگ سمیرم و چینی به دلیل ابعاد کوچک و استفاده بیشتر چسب در چنین سنگ هایی به صورت متری برای نمای بالای صد متر متری 180 هزارتومان قیمت داده میشود و برای نماهایی که متراژ انها زیر 100 متر هستند بین 10 تا 16 میلیون هزینه گفته خواهد شد.
- آب بندی سنگ نمای گرانیت به دلیل اینکه فقط نیاز است بندکشی هایش ترمیم شود هزینه کمتری نسبت به سایر سنگ ها دارد.هزینه به صورت متری برای دیوار بالای صد متر 120 هزارتومان میباشد و نماهایی که زیر صد متر دارند بین 6 تا 10 میلیون هزینه خواهد داشت.
قیمت های اعلام شده در حالت عادی میباشد و اگر ساختمان شما دارای شیروانی و سقف باشد هزینه بیشتر خواهد بود.برای استعلام بهتر و دقیق ساختمان خود لطفا با بنده تماس بگیرید.
بهترین چسب آب بندی سنگ و سیمان و سرامیک در ویدیو زیر ⇓ ↓ ⇓ ↓ ⇓
آب بندی دیوار و نمای سیمانی:
دیوار کناری و نمای ساختمان وقتی از جنس سیمان درست شده باشد باید دقت کنید که هرکدام از جهت دیوارها نوع اجرای اب بندی متفاوتی دارد.دیوارهای سیمانی ترک های ریزی دارد که با چشم دیده نمیشوند و این ترک ها اب را جذب میکنند و به داخل ساختمان هدایت میکنند.ورود اب باعث کپک و شوره زدن گچ داخل خانه میشود برای رفع این مشکل باید چسب اب بندی را با کمی پودر سنگ الک شده و سیمان سفید ترکیب کنیمو بر روی دیوار سیمانی بکشیم.این در حالی است که ترک های بزرگ روی دیوار سیمانی نمایان نشده است و فقط خود سیمان اب را جذب میکند.
اگر دیوار دچار ترک های بزرگ و عمقی باشد حتما باید ملات سفتی بسازید تا بتواند ترک های بزرگ را پوشش بدهد.برای تزریق ملات سفت باید از قلمو و یا پمپ استفاده کنید تا چسب به داخل ترک ها تزریق شود و دو دیوار باز شده را به هم متصل کند.آب بندی دیوار سیمانی باعث حفظ زیبایی داخل و بیرون ساختمان میشود و به طول عمر سازه و بدنه ساختمان می افزاید.
دلیل اب بندی دیوار سیمانی چیست؟
دلیل اب بندی دیوار سیمانی رفع ترک روی دیوار میباشد که به زیبایی نمای ساختمان کمک میکند.اجرای عایق روی دیوار سیمانی از ورود نم و رطوبت جلوگیری میکند و مانع کثیف شدن مجدد دیوار میشود.جلوگیری از نفوذ اب باعث عمر بیشتر دیوار میشود چون اب یک تخریب کننده بسیار قوی میباشد.اجرای اب بندی روی دیوار سیمانی نما و کنار ساختمان باعث حفظ انرژی داخل و جلوگیری از ورود گرما و سرما به داخل ساختمان میشود.
روش اب بندی دیوار سیمانی:
دیوار سیمانی با استفاده از انواع مواد نانو و چسب های پلیمری اب بندی میکنند. این دیوارها به دلیل اینکه در مجاورت ساختمان هستند هیچ تاثیری در زیبایی ساختمان ندارند.ولی نمای ساختمان ظاهر ساختمان است و برای آب بندی نمای سیمانی از رنگ های ضد اب استفاده میشود تا هم زیبایی ترمیم شود و ساختمان ضد اب شود.عایق و رنگی که برای اب بندی دیوار های سیمانی استفاده میکنید عمر دیوار شما را بالا خواهند برد به شرطی که از مواد درجه یک و برندهای معتبر استفاده کنید.
قیمت آب بندی نمای سیمانی:
- اگر نمای ساختمان شما سیمانی باشد و بخواهید به صورت تضمینی نما را اب بندی کنید قیمت اجرای متری با تضمین ده ساله بین 140 تا 180 هزارتومان میباشد و اگر بخواهید هم اب بندی کنید و هم رنگ امیزی کنید هزینه متری 250 تا 300هزارتومان میباشد.اجرای اببندی به صورت کنترات هم برای ساختمان هایی که مساحت زیر 100 متر دارند بین 12 تا 18 میلیون هزینه خواهد داشت.اجرای رنگ ضد اب روی دیوار ساختمان برای زیر صد متر نیز بین 18 تا 27میلیون هزینه دارد.
قیمت آب بندی دیوار کناری سیمانی:
دیوارهای کناری همانطور که گفته شد به ظاهر ساختمان کاری ندارند و برای اب بندی این نوع دیوارها باید چسب را با مقدار زیادی پودر نانو ترکیب کنید و با قلمو روی دیوار بمالید.قیمت اجرای دیوارهای کناری به صورت متری 160 هزارتومان و به صورت کنترات برای دیوارهای زیر صد متر بین 8 تا 14 میلیون هزینه اعلام خواهد شد.
قیمت خرید چسب اب بندی دیوار سیمانی براب هر لیتر 450 هزارتومان میباشد که این عایق یک برند خارجی است که در ظرف های مختلف به فروش میرسد.
مواد و چسب اب بندی برای نمای ساختمان
چسب آب بندی نما در شرکت میهن راپل ساخت کشور چین و ترکیه میباشد و با داشتن مقاومت بسیار بالا مناسب برای تمام سطوحه در معرض بارندگی میباشد.
چسب آب بندی نما نوعی مواد مایع بسیار قوی که با داشتن خاصیت الاستیکی و ضد اب برای بستن راه نفوذ اب از درزها و ترک ها و مناطق جذب کننده اب روی سطوح نمای ساختمان استفاده میشود.چسب های ساخته شده بر پایه سلیکون یا اکرلیک تولید میشود که با ایجاد یک لایه بی رنگ روی نمای ساختمان از ورود اب و رطوبت و هوای بیرون به داخل ساختمان جلوگیری میکند.چسب آب بندی نمای ساختمان علاوه بر اینکه باید دیوارها را اب بندی کند‚باید در مقابل نور خورشید که به ان اشعه uv گفته میشود مقاومت زیادی داشته باشد.همچنین عوض شدن شرایط جوی باعث تغییر دمای هوا میشود که چسب اب بندی به دلیل داشتن حالت الاستیکی به راحتی منقبض و منبسط میشود.استفاده از چسب های درجه یک به زیبایی ساختمان کمک میکند و اجازه ترک خوردن و برخورد الاینده ها را به دیوار نمیدهد.
چسب ابندی سنگ نما
چسب اب بندی سنگ نما باعث بستن درزها و بندهای سنگ میشود و از ورود اب و آلاینده های طبیعی به داخل و پشت سنگ ها جلوگیری میکند و مقاوم کننده سنگ ها روی ارتفاع به حساب می اید.
مواد ابندی کردن سطوح سنگی دارای خاصیت بیرنگ و شفاف میباشد و پس از خشک شدن هیچ اثاری از چسب و عایق روی سنگ باقی نمیماند.
از چسب بیرنگ میتوان برای بندکشی سنگ ها استفاده کرد و برای روی سنگ ها با توجه به غلظت زیاد چسب باید 50 درصد اب حل شود.
چسب اب بندی سنگ نما به صورت تک جزیی میباشد.
چسب آب بندی سیمان نمای ساختمان
چسب اب بندی دیوار سیمانی باعث مقاومت دیوار سیمانی میشود و از خرابی سیمان و گچ داخل ساختمان جلوگیری میکند.
مواد ابندی سیمان دو جزیی و تک جزیی میباشد که میتوانید برحسب محیطی که میخواهید اب بندی انجام بدهید انتخاب کنید.
چسب تک جزیی زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که رنگ دیوار هیچ تغییری نکند و از مواد ژله ای خالص استفاده شود.
چسب دو جزیی هم برای رفع ترک های روی دیوارسیمانی استفاده میشود و اکثرا برای نماهای کناری ساختمان که هیچ تاثیر در ظاهر ساختمان ندارند استفاده میشوند.
چسب اب بندی سرامیک نما
سرامیک ها فقط از بند کشی اسیب میبینند و از چسب بیرنگ و شفاف به صورت تک جزیی برای ابندی سرامیک استفاده میشود.
چسب عایق در شرکت میهن راپل برای دیوارهای سرامیکی بسیار مناسب میباشد و پس از مصرف هیچ اثاری از چسب روی دیوار باقی نمیماند.
برای اببندی کردن دیار سرامیکی به یاد داشته باشید که فقط بندکشی ها باید بازسازی بشوند و خود سرامیک نیاز به چسب کاری ندارد.
روش اجرای آب بندی سنگ نما
ابندی سنگ به دلیل ورود نم از بند و ترک های سنگ انجام میشود و از عایق شفاف و بیرنگ استفاده میشود.
مواد بیرنگ ابتدا روی بندهای سنگ زده میشود و در مرحله بعد روی کل سطح زنگ مالیده میشود تا اب و رطوبت به هر دلیلی از سنگ عبور نکنند.
- قیمت:متری 80 تا 120 هزارتومان
اب بندی سیمان نما و کنار ساختمان
آببندی سیمان برای کل نقاط ساختمان به دلیل نشست و کهنه شدن انجام میشود که با ترکیب چسب و پودر سنگ یا رنگ های پلاستیک و اکریلیکی انجام میگیرد.
ابتدا باید مواد اماده شده به صورت سفت داخل درزها زده شود و در مرحله بعدی روی کل دیوار سیمانی چسب زده میشود تا راه ورود اب بسته شود.
قیمت:متری 120 تا 180 هزارتومان
ابندی دیوار و نمای سرامیک ساختمان
یکی از اسان ترین سطوح برای ابندی سرامیک میباشد و کافی است چسب را به صورت اماده روی بندهای سرامیک بکشیم.
چسب های مورد استفاده باید بیرنگ باشد تا ظاهر ساختمان به هم نریزد.
قیمت:متری 50 تا 80 هزارتومان
اب بندی کردن نمای کامپوزیتی ساختمان
آب بندی نمای کامپوزیتی به دلیل خرابی لاستیک های لای سطوح انجام میشود که پس از تخلیه لاستیک های کهنه و اضافی لای کامپوزیت ها را مجدد درزگیری میکنیم.
درزگیری کامپوزیت توسط چسب های پلی اولتان و یا لاستیک های درزگیر انجام میشود.
قیمت:متری 90 تا 130 هزارتومان
قیمت اب بندی نمای ساختمان
- قیمت آب بندی نمای سنگی از متری 60 تا 120 هزارتومان میباشد که قیمت قطعی بستگی به حجم و شکل ساختمان شما دارد و به صورت روزانه 3میلیون تومان و به صورت کنترات بسته به هر نمایی از 4میلیون تومان اغاز میشود.
- هزینه اب بندی دیوار سیمانی نما یا کناری ساختمان متری 120 تا 180 هزارتومان قیمت گذاری شده است و قیمت دقیق به میزان خرابی سیمان و حجم اجرای کار دارد و به صورت روزانه راپل کار ها 3میلیون تومان حقوق دریافت میکنند و اجرت به صورت کنترات هم از 5میلیون تومان برای کوچک ترین کار اغاز میشود.
- اجرت آبندی سرامیک نمای ساختمان که فقط بندکشی و ترک ها نیاز به اب بندی دارد از متری 50 تا 80 هزارتومان از طرف صنف راپل کاران قیمت گذاری شده است و به صورت کنترات هم از 4 میلیون اغاز میشود و افراد برای دیوارهای سرامیکی به صورت روزمزد کار نمیکنند و قیمت به صورت پروژه ای گفته میشود.
- دستمزد آب بندی کردن نمای شیشه و کامپوزیت به یک صورت میباشد و به صورت متری از 100 تا 160 هزارتومان قیمت گذاری شده است و حقوق راپل کار به صورت روزانه از 4میلیون میباشد و به صورت کنترات نیز از 6میلیون اغاز میشود.
استفاده از مواد نانو در بندکشی سنگ
مواد نانو نوعی چسب است که جهت ابگریز کردن انواع سطوح نمای ساختمان از ان استفاده میشود.
استفاده از مواد نانو و چسب های اب بندی روی بندکشی سنگ نما باعث پر کردن منافذ ریز و درشت روی ملات بندکشی میشود.این عایق مقاومت ملات بندکشی را افزایش میدهد و اجاره برخورد اب به بند سنگ ها را نمیدهد.عایق بندکشی نانو از به وجود امدن قارچ و کپک و جلبک جلوگیری میکند و طول عمر سنگ نمای ساختمان را بالا میبرد. همچنین اجازه به وجود امدن شوره روی سنگ و بندکشی ها را نمیدهد.
آب بندی دیوار کناری با سیمانکاری دیوار
بعضی از ساختمان ها دیوار کناریشان دارای سیمان نیستند و از بلوک و سفال تشکیل شده اند.این مشکل به این دلیل است که در هنگام ساختن ساختمان همسایه کناری اجازه بستن داربست را به سانده نداده است و یا سازنده خودش به دلیل خساست این کار را نکرده است.برای اجرای سیمانکاری که خود نوعی اب بندی دیوار کناری به حساب می اید میتوانید از راپل یا با طناب استفاده کنید.
برای اب بندی دیوار بقلی و کناری با روش سیمانکاری باید مراحل زیر را طی کنید:
-
آمادهسازی سطح برای اجرای عایق سیمانی: ابتدا سطح سفالی و بلوکی را از هرگونه نخاله و پستی و بلندی پاک سازی میکنیم تا سیمان به صورت صاف روی دیوار زده شود.برای اینکار میتوان از فرز و چکش استفاده کرد.
-
تهیه ملات اب بندی دیوار: ملاتی که میخواهیم روی دیوار بزنیم ترکیب سیمان و ماسه و اب است که برای قوی تر شدن این ملات میتوانید از چسب های پلیمری که خاصیت ضد اب کنندگی دارند استفاده کنید.از ماسه و سیمان جنس خوب استفاده کنید تا عمر ماندگاری سیمان و قدرت چسبندگی ملات را بالا ببرند.
-
اجرای استر : در مرحله اول یک لایه نازک استر را روی دیوار سفالی یا بلوکی میزنیم تا سطح را برای دست بعدی و کلفت تر اماده کند.استر برای پر کردن ترک و خلل و فرج موجود روی دیوار اجرا میشود.
-
انجام لایه دوم سیمان: پس از اجرای استر یک روز به دیوار استراحت میدهیم تا سیمان زده شده کاملا خشک شود.اجرای مرحله دوم سیمان پر قدرت تر میباشد و باید از ملات بیشتری استفاده شود.پس از اجرای مرحله دوم سیمان کاری برای صاف شدن سطح مورد نظر باید از شمشه استفاده شود.
-
مرحله بعد از سیمانکاری: برای جلوگیری از ترک خوردن ملات میتوانید از مرطوبت نگه داشتن سطوح سیمانی استفاده کنید.اگر چسب عایق وارد ملات کرده باشید این کار نیازی به انجامش نیست و سیمان به دلیل داشتن خواصیت کشسانی دچار ترک نمیشود.
-
استفاده از مواد آببند: برای اینکه مطمعن شوید نم و رطوبتی به هیچ وجه وارد ساختمان نمیشود میتوانید یک دست عایق ژله ای را پس از اتمام کار روی دیوار بمالید تا کاملا ضد اب شود.
اجرای کل اب بندی دیوار کناری توسط راپل کاران مجرب و متخصص انجام میگیرد.
سیامک
سلام..ببخشید برای اب بندی کردن سنگ از چه عایقی استفاده کنم که توی باران و افتاب پوسته نزنه؟
آب بندی نمای ساختمان در فصل زمستان
[…] توسط نیروهای ماهر در بخش آب بندی نما پوشانده شود تا جلوی ورود آب به داخل ساختمان گرفته شود. امروزه روش استفاده از طناب، بدون داربست […]
رضا سعادت
اببندی نما رو توی بعضی نماها دیدم که رنگ ساختمان رو تغییر داده
بنظرم باید یه موادی رو ساختمان زده بشه که بیرنگ باشه تاظاهر بهم نریزه
این موادها خارجی هستند و خیلی مناسب برای دیوارهای سنگی هستند
modir
به دلیل اینکه چسب های بی کیفیتی توی بازار هستش مردم به این کار امیدی ندارند و همیشه میگویند که مجدد اب به ساختمان نفوذ خواهد کرد. اما تجربه چند ساله شرکت ما روی نمای ساختمان اینو نشون داده که استفاده از مواد بسیار مهم هستش و 90 درصد قضیه اب بندی رو شکل میده.
مواد کریستالی که شرکت میهن راپل روی ساختمان میزنه غیر ممکن است که اب نفوذ کنه و ما این مار رو ضمانت میکنیم.
رضا جانی
اب بندی نما اصلا روی سیمان تاثیر نداره. ما یه دیوار سیمانی داریم ده بار اب بندی کردیم و هیچ تاثیری نداشته و من نمیدونم چرا این همه هزینه کردیم و ده بار عایق زدیم ولی یک ذره هم تاثیر نداشته. نمی دونم دلیلش چیه.
اگر میتونید ترخدا کمک کنید تا سیمان نمارو ضد ابش کنیم. تشکر.
modir
خب اب بندی نمای ساختمان ان هم سیمانی روش و مرحله هایی داره که فکر کنم اون عایق کارها رعایت نکردن. برای اب بندی دیوار سیمانی اول باید ترک ها رو با چسب های سفت و ژله ای پوشش بدهید و بعد از ان با یک مواد خالص کل دیوار سیمانی را پوشش بدهید. برای جزییات کار لطفا تماس بگیرید تا توضیح تکمیلی داده شود.
مشاهده بیشتر
پویا پکیج ارائه دهنده بروزترین خدمات تعمیرات پکیج و کولر گازی در سراسر تهران
modir
کارشون عالی بود و پس از ده سال هنوز نمای ساختمان ما نم نداده
modir
عایق هایی که استفاده میکنند به صورت کامل دیوار رو اب بندی میکنه و هیچ راه نفوذ ابی باقی نمیزاره. بسیار تمیز و قیمتوشنم ارزان بود.
modir
خیلی خوب ما راضی هستیم